Hyvinvointi

Pöljänsalmen Kartano on pala paratiisia juuri sinulle. Tarjoamme kokonaisvaltaista kehon, mielen ja sielun hoivaa upeissa maalaisromanttisissa puitteissa yhdessä lähialueen hyvinvointialan yrittäjien kanssa.

Kartanon hengettärenä toimii Palavan Nina Pajarinen. Ninan sydämellisen elämänmakuinen emännöinti luo rennon turvallisen ilmapiirin tapahtumille ja rentoutumiselle.LATOJOOGA
Arki-iltoina klo 18.30-20 joogaamme tanssiladossa elokuun loppuun saakka, säiden salliessa pidempäänkin.


SHAKTITANSSIT
Shaktitanssi miniretriitillä teemme virtaavia venytyksiä ja seisomaharjoituksia mantramusiikin soidessa. Tämän jälkeen on luontevaa siirtyä vapaaseen tanssiin ja harjoituksen kruunaa liikemeditaatio. Shaktitanssi soveltuu ihan jokaiselle, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Sinulla ei tarvitse olla jooga tai tanssikokemusta, harjoitukset ovat yksinkertaisia ja lempeitä, mutta vaikutus on uskomattoman elävöittävä. Lopuksi ruokailemme yhdessä.

JOOGARETRIITIT
Ninan ohjaamat joogaretriitit järjestetään noin kerran kuukaudessa. Voit koota itsellesi juuri sopivan kokonaisuuden viikonlopun 3 eri osiosta ja yöpyä halutessasi. Nämä ovat matalan kynnyksen retriittejä joille voit tulla vaikka et olisi koskaan joogannut.
Pöljänsalmen kartanon vanhan ajan miljöössä ja retriittiemo Ninan lempeässä ohjauksessa on helppo irroittautua arjen kiireestä ja maailman melskeestä. Nämä retriitit hellivät niin kehoa, mieltä kuin sieluakin. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

YÖPYMINEN:
Yöpyminen suloisessa kartanomajoituksessa, 2-3 hlön huoneissa. Majoittujien käytössä on yhteinen oleskeluhuone, kylpyhuone ja keittiö. Aamiasta jokainen nauttii haluamaansa aikaan ja tuo omat aamiaistarvikkeet. Otathan myös omat liinavaatteet mukaasi.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

Kysy rohkeasti jos jokin askarruttaa, kerron mieluusti lisää.
Varmistat paikkasi maksalla osallistumismaksun tai sopimalla maksuaikataulusta. Esteen sattuessa voit siirtää osallistumisesi toiseen ajankohtaan tai toiselle henkilölle.
Tili numero FI94 5254 0720 0866 38
MobilePay 0440539942
Viesti: Joogaretriitti, pvm, osallistujan nimi

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä jos sinulla on erityisruokavalio tai allergioita.
Jooga ajankohdat sovittava etukäteen Ninan kanssa.


Meiltä voit vuokrata myös pelkät tilat ja järjestää tapahtumasi sisällön itse.
Suunnitellaan juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Lämpimästi tervetuloa paratiisiin Pöljänsalmen Kartanolle!